Pastrav cu sos bechamel si ciuperci

de ela in Pastrav, 27 Noi 2010 | 13928 vizualizari

COMENTARII (53)

nadina73 1

27.11.2010, 00:58

PASTRAV "SU"BUN DE TOT

ela 1

27.11.2010, 01:02

am scris in graba,sa nu ma prinda Cristi la net

aziz 1

27.11.2010, 01:04

eu nu mor dupa peste dar ...m-as baga in farfuria ta putin

nadina73 1

27.11.2010, 01:04

DAI SOMNIFER

nadina73 1

27.11.2010, 01:05

imi place pastravu de numahai targe o fuga pana la mine sa-mi aducioricum Cristi doarme acuma

ela 1

27.11.2010, 01:10

Aziz,este delicios pastavul

ela 1

27.11.2010, 01:10

Nadina,nu stiu daca doarme,acusa vine si ma ia in suturi

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 01:14

Delicios

nadina73 1

27.11.2010, 01:16

Mihaela11 vrei ,sau i pap eu singura?hai ca ti-ma oprit si tie stiam ca vi

ela 1

27.11.2010, 01:22

Nadina,nesatula mai esti

nadina73 1

27.11.2010, 01:23

acuma sti

nadina73 1

27.11.2010, 01:24

vesnic asa am fostma duc la somn ca mie rau de nu mai potzici ca am norma la retete ,vorba lui bebegata am fost am mancat de la toate si ma duc

ela 1

27.11.2010, 01:24

Mihaela,chiar ma uitam azi la retetele tale,sunt asa de diferite unele de bucataria romaneasca...mai aflam si noi cum gatesc alte tari,multumim

ela 1

27.11.2010, 01:25

si eu ma duc,ca ma strange Cristi de gat curand

nadina73 1

27.11.2010, 01:25

ela lasa retetele dute la somn ca la voi e si mai tarziuse trezeste Cristi si tu tot cu Leptopu in brate stai

nadina73 1

27.11.2010, 01:26

daca nu a facut-o pana acuma acuma nu o mai facegata plec

ela 1

27.11.2010, 01:27

plec si eu

La Ancuta 1

27.11.2010, 01:42

Ela daca te duci la somn lasa usa descuiata sa ma servesc si eu cu o portie

ela 1

27.11.2010, 03:38

m-am intors sa ii deschid usa la Anca,ca nu vreau sa inghete de frig pe afara

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 08:19

Multumesc ela; aici sunt atatea condimente noi si combinatii de condimente speciale pentru fiecare fel de mancare; mi-au trebuit 29 de ani si tot mai invat
Eu sunt mai noua pe bucataras si in plus si lucrez astfel ca sunt mai lenta cu citirea retetelor
La Timisoara pe curand( imi pare bine de cunostinta timisoreanco)!!!!!

Ina 1

27.11.2010, 09:10

pentru pastrav am oricand furci Saru'mana pt. masa

marcela1979 1

27.11.2010, 09:14

RuxyRux 1

27.11.2010, 09:43

Grozav arata Ela

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:25

am sosit sa-mi iau portia........da elimini ciupercile da?................

ela 1

27.11.2010, 12:37

Maria.....fara ciuperci????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav somonat pe pat de sare la cuptor cu orez salbatic