"Pate" de ficat de gasca cu marmelada de ceapa

de Roda in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 7385 vizualizari

COMENTARII (7)

boscodina 1

08.07.2009, 16:23

ce incisiva estem...aiurea-n porumb
exista atatea bucatarii in care mancarea e si dulce, unde carnea e combinata cu miere, fructe foarte dulci..etc.

Bucataria franceza e cunoscuta pentru gusturile" mai altfel", pentru astfel de combinatii...ba mai mult sunt considerate "delicatete" si daca mai ai norocul si de un restaurant de renume si un mare chef la tigaie...platesti o avere

Bucataras 1

08.07.2009, 16:26

Observatie... mesajul scris de bosco se adreseaza userului Gabo, al carui mesaj a fost banat din cauza tonului si limbajului folosit

Roda 1

08.07.2009, 22:12

Multumesc, boscodina( este atat de interesant nickname-ul tau),dar sunt persoane nestiutoare in ale artei culinare, mai ales cand este vorba de bucataria straina, in special cea frantuzeasca.Combinatiile folosite sunt stranii pentru un neavizat, dar ,pentru cine a mancat sau stie ,este ceva normal.Mie imi plac mult combinatiile ,iar marmelada de ceapa este grozava, se aseamana putin cu sosurile englezesti chutney ,unde combinatia de vin, miere, ceapa si fructe este la ordinea zilei.

Rodie 1

07.10.2010, 23:12

yumy

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit indonezian