Pateuri rapide cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 19957 vizualizari

COMENTARII (10)

PARADIS 1

08.01.2010, 19:39

Si ale tale arata yammy.Trebuie sa le pun si ale mele,care le-am prestat de Revelion ,insa eu am pus 100 grame feta bulgariana,100 grame mozzarella.i ou.

Bunica 1

09.01.2010, 00:22

Ce bine arata pateurile tale ! Mi-e cam foame la ora asta, dar le-as vrea cu un pahar de lapte prins alaturi. Ai ?

Oana 1

09.01.2010, 00:37

Lapte am, dar nu mai am pateuri Buni, la ora asta iti recomand un pahar cu apa plata , ca altfel ingrasa Pateurile astea mergeau cu o bere

rivka 1

09.01.2010, 01:24

da sunt fff bune nu te opresti pana nu le termini

Miha 1

09.01.2010, 03:58

Ia pune de-o tura de pateuri repejor, ca eu vin cu cafeaua. Merg cu cafea?

valentinalaur 1

10.01.2010, 06:40

Am sa incerc si eu numaidecit!!!!!!!!!!!!!!

Teo 1

10.01.2010, 23:29

Oana ,iar ai cumparat foietaj?

Oana 1

11.01.2010, 00:57

Teo, pai cand am mai cumparat? Cred ca n-am mai folosit de cativa ani...dar Vlad tot da tarcoale la o patiserie de langa piata...si am zis ca mai bine i le fac eu

Ellena 1

25.10.2010, 23:30

buna oana,am facut si eu pateuri dupa reteta ta, f.bune

elena1988 1

03.03.2011, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu elvetian cu cascaval