Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes

de Oana in Penne, 28 Apr 2009 | 102673 vizualizari

COMENTARII (2)

cezara 1

09.07.2009, 17:38

Super.

Important in reteta asta e parmezanul, care face sosul sa se lege frumos , nu e la fel cu un cascaval obisnuit.

andruus_k 1

09.11.2010, 17:17


asa le fac si eu. iubitul meu italian de origine o face(sau o facea) cu ceapa prajita si fara smantana , eu am reteta de la o alta italianca. de cand a descoperit carbonara mea.................. nu-i mai place a lui
e delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]