Perisoare cu smantana

de AndreeaRodica in Vita, 17 Mar 2011 | 6442 vizualizari

COMENTARII (9)

Dya Daniela Andrei 1

17.03.2011, 16:58

Interesant! sigur sunt gustoase (eu foloseam perisoarele doar la ciorba, nu mi-a trecut niciodata prin cap sa le fac si altfel )

MotanLaOale 1

17.03.2011, 17:01

Lau 1

17.03.2011, 17:10

bunee

adasev12 1

17.03.2011, 17:18

interesant eu nu am mai facut perisoare cu sos, doar in ciorba...sigur am sa incerc si eu....

deyutzky 1

17.03.2011, 20:40

LUK 1

17.03.2011, 21:22

delicioasa

cismaru_nicoleta 1

17.03.2011, 21:33

da...chiar interesant...si arata si super binee

mamaieelena 1

18.03.2011, 07:39

elena1988 1

18.03.2011, 21:37

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]