Perisoare de curcan cu marar

de Bunica in Curcan, 3 Oct 2009 | 8402 vizualizari

COMENTARII (7)

ANCA 1

03.10.2009, 20:37

moaaama, ce misto reteta!! banuiesc ca merge folosita si carne de pui sau vita..si oare o fi ok patrunjek in loc de marar, ca nu-mi place..

rivka 1

03.10.2009, 20:39

vai buni ce faina e mancarea asta ce bine arata, abia am mancat dar as pofti o farfurie de la dumneavoastra mmmmmm
o pun la favorite

Bunica 1

03.10.2009, 21:42

Anca, perisoarele pot fi din orice carne si poate fi pus si patrunjel in loc de marar, daca asa -ti place, dar ai grija sa-l tai foarte , foarte marunt.

Bunica 1

03.10.2009, 21:44

Rivka, ai grija cu atatea pofte!

Oana 1

04.10.2009, 00:51

Foarte bune!

ramo_cata 1

04.10.2009, 00:56

si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...

Bunica 1

04.10.2009, 07:42

ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]