Perisoare in sos de rosii si ardei copti

de Merisor in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2013 | 17159 vizualizari

COMENTARII (60)

Nicolae 1

16.06.2013, 12:03

foarte reusita....

Merisor 1

16.06.2013, 12:57

Multumesc, Nicolae!
Noua chiar ne-a placut, iar eu gatesc pentru membrii familiei si satisfactia e foarte mare atunci cand preparatul este pe gustul lor!

Merisor 1

16.06.2013, 12:58

Multumesc, Miha, Buni, Simona!

gio 1

16.06.2013, 15:08

mihaela76 1

16.06.2013, 17:23

Foarte bune trebuie sa fie

aziz 1

16.06.2013, 18:35

buna rau!!!!!!!!

Giana 1

06.09.2013, 11:15

Vreau si eu sa prepar aceasta reteta. Imi poate da cineva indicatii cum se face sosul de ardei copti cu rosii? Banuiesc ca ardeii capia copti ii dau prin blender cu rosiile, dar rosiile trebuie fierte sau le pun proaspete? Multumesc!
P.S. Dorina cred ca vrea sa ne spuna altceva, am observat si eu ca multe persoane lasa comentarii si aprecieri, dar foarte putine persoane spun daca au incercat reteta si daca le-a reusit. Nu ma refer strict la aceasta reteta, ci la modul general. Eu, mai intai incerc retetele si dupaia revin cu aprecieri si argumente ca sa ii indemn si pe ceilalti cititori sa le incerce.
Eu va apreciez munca si talentul; datorita voua mi-am facut curaj sa incerc cat mai multe retete si de fiecare data mi-au reusit.
Va multumesc!

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 15:40

ce bunatate !

ralu_ca 1

27.05.2014, 15:28

sigur foarte gustoasa !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura cu usturoi si sos de rosii