Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 16159 vizualizari

COMENTARII (41)

Merisor 1

07.03.2015, 19:58

Ina, ia zii tu acuma, mai ai curaj sa zici ce-ti place tie sa faci cu ghearele? ))))))))))))
Parca am retinut eu ceva, dar nu mai stiu ce )))

Ina 1

07.03.2015, 20:04

Bya, nu mai am ))

Ina 1

07.03.2015, 20:04

Meri ))

Ina 1

07.03.2015, 20:05

Alora de la piftie, Meri, ca-s mai gelatinoase )))

Constelatialeu 1

07.03.2015, 21:04

Aici e de mine,imi plac la nebunie,am si eu ce roade....

Catalina L 1

07.03.2015, 21:21

Ina 1

07.03.2015, 21:36

Cleme )

Ina 1

07.03.2015, 21:37

Catalina

Rocsi 1

07.03.2015, 22:11

Doar tu puteai sa faci asa ceva

mihaelar63 1

08.03.2015, 01:06

Da-i din astea lui barbatu-meu si este fericit . Eu chiar ma ating . Doar sa le gatesc . Azi si eu am facut racituri din gat si labe de curcan

dantes 1

08.03.2015, 08:18

Interesant

Ina 1

08.03.2015, 10:39

Rocsi

Ina 1

08.03.2015, 10:39

Mihaela

Ina 1

08.03.2015, 10:41

Dantes, e interesanta, gustoasa, dar e chinuiala mare la mancat Eu am obosit mancand ))

Sim0na 1

09.03.2015, 17:31

Cred ca esti prima reteta cu gheare pe care o vad Eu nu le mananc ptr ca ma enerveaza.. rontai prea tare la ele
In comert nu prea mai sunt ptr ca le exportam in Asia.. pe bani grei!
Bine ca macar gheare mai exportam si noi..
Te cu drag

Ksenya 1

07.04.2017, 09:46

buna teteta asta,ce nu fac femeile pentru un ten de bebelus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]