Picioare de pasare Phoenix

de Ina in Mancaruri cu carne, 7 Mar 2015 | 14623 vizualizari

COMENTARII (41)

Merisor 1

07.03.2015, 19:58

Ina, ia zii tu acuma, mai ai curaj sa zici ce-ti place tie sa faci cu ghearele? ))))))))))))
Parca am retinut eu ceva, dar nu mai stiu ce )))

Ina 1

07.03.2015, 20:04

Bya, nu mai am ))

Ina 1

07.03.2015, 20:04

Meri ))

Ina 1

07.03.2015, 20:05

Alora de la piftie, Meri, ca-s mai gelatinoase )))

Constelatialeu 1

07.03.2015, 21:04

Aici e de mine,imi plac la nebunie,am si eu ce roade....

Catalina L 1

07.03.2015, 21:21

Ina 1

07.03.2015, 21:36

Cleme )

Ina 1

07.03.2015, 21:37

Catalina

Rocsi 1

07.03.2015, 22:11

Doar tu puteai sa faci asa ceva

mihaelar63 1

08.03.2015, 01:06

Da-i din astea lui barbatu-meu si este fericit . Eu chiar ma ating . Doar sa le gatesc . Azi si eu am facut racituri din gat si labe de curcan

dantes 1

08.03.2015, 08:18

Interesant

Ina 1

08.03.2015, 10:39

Rocsi

Ina 1

08.03.2015, 10:39

Mihaela

Ina 1

08.03.2015, 10:41

Dantes, e interesanta, gustoasa, dar e chinuiala mare la mancat Eu am obosit mancand ))

Sim0na 1

09.03.2015, 17:31

Cred ca esti prima reteta cu gheare pe care o vad Eu nu le mananc ptr ca ma enerveaza.. rontai prea tare la ele
In comert nu prea mai sunt ptr ca le exportam in Asia.. pe bani grei!
Bine ca macar gheare mai exportam si noi..
Te cu drag

Ksenya 1

07.04.2017, 09:46

buna teteta asta,ce nu fac femeile pentru un ten de bebelus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu cartofi - la cuptor