Piept afumat

de ana in Mezel de casa, 2 Sep 2010 | 14905 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

02.09.2010, 16:53

ce interesaaant! suuper!

lia maria 1

02.09.2010, 18:44

foarte interesant!

vero_closca 1

02.09.2010, 18:59

madi_marin 1

02.09.2010, 19:05

foarte interesant....

nadina73 1

02.09.2010, 19:27

feliciatri o sa pun si eu in practica,e la favo si las

ana 1

02.09.2010, 20:32

Fetelor este foarte bun ,nu se compara cu gustul din comert.Nadina astept parerea ta

ela 1

02.09.2010, 20:42

super idee

ana 1

03.09.2010, 07:54

Ela sa stii ca asa este!Ahh am uitat sa va spun ca dupa aceeasi metoda am facut si muchi de porc ,numai ca l-am lasat la macerat vreo 3 zile in frigider.A iesit de nota 10!

Sidy 1

03.09.2010, 08:50

Stai ca n-am inteles...orezul il pui in folie ca sa afumi pieptul ???
Oricum, o idee excelenta care ar trebui facuta de fiecare mamica sau bunica pentru ingerasul lor.... Dau 5 furcute

mena29 1

03.09.2010, 08:58

iteresanta idee

Julie 1

03.09.2010, 09:30

Super!

ana 1

03.09.2010, 11:00

Sidy orezul are rolul de a absorbi eventoalele picaturi de zeama ,care cad din pieptul de pui @Mena@Julie

Corinuta 1

04.09.2010, 19:00

iulianatanase 1

24.10.2010, 11:45

foarte interesanta reteta..mai ales ca noi in Italia nu gasim afumaturi,ar trebui sa incerc,mersi de "pont"".Felicitari!

adry88 1

04.06.2011, 10:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sunca cu boia