Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur in Porc, 4 Ian 2025 | 1836 vizualizari

COMENTARII (10)

RODIMUR 1

04.01.2025, 19:09

MotanLaOale 1

05.01.2025, 02:40

vasimur 1

05.01.2025, 10:34

Mulțumesc!

oanapl 1

05.01.2025, 19:58

Interesantă rețeta!

miki_a 1

05.01.2025, 21:17

Interesantă rețeta! Să vii să ne aduci și rezultatul final!

mihaelar63 1

06.01.2025, 02:58

Rocsi 1

06.01.2025, 19:38

Chiar pare tare faina reteta! Sigur ca iesi ceva tare bun!

vasimur 1

06.01.2025, 20:22

Mulțumesc tuturor!

Catalina L 1

06.01.2025, 20:23

buna ideea de conservare

vasimur 1

07.01.2025, 09:11

Mulțumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor