Piept de pui in crusta de malai

de mihaelar63 in Pui, 7 Iun 2012 | 16665 vizualizari

COMENTARII (33)

Alinutza80 1

07.06.2012, 16:17

bun

Laly 1

07.06.2012, 17:07

Ce bun trebuie sa fi fost

Panacris 1

07.06.2012, 19:20

Bun, bun

mirela0911 1

07.06.2012, 20:20

Ar merge o portie!

Sim0na 1

07.06.2012, 21:34

Daca-i mai bun ca la restaurant, trebuie facut si mancat!!! Arata delicios, iar cum noi suntem fani orice este inrudit cu snitelul, am salvat reteta!

mihaelar63 1

07.06.2012, 22:58

Atentie !!! rece se prea intareste crusta
Cred ca pentru a preveni aceasta ar trebui pus in ou putin bicarbonat stins cu zeama de lamaie

mamaieelena 1

07.06.2012, 23:17

bun,bun

MotanLaOale 1

08.06.2012, 15:28

Eu pun praf de copt in faina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]