Piept de rata cu portocale

de Oana in Rata, 1 Feb 2010 | 20492 vizualizari

COMENTARII (15)

Teo 1

01.02.2010, 19:25

ma bucur ca ai reusit al 2 lea fel de mancare,urmeaza inca unul; vezi ce buna e ratusca de la mamaia?

Brindusa 1

01.02.2010, 21:19

MMMM ce bine arata sosul ala caramelizat!

Oana 1

01.02.2010, 22:01

Da Teo, foarte buna!! @ Brandusa, e delicioasa carnea cu caramelul ala si portocale

Bunica 1

01.02.2010, 22:27

E foaaaaarte buna ! Oana, bucatica de piept e cam mica si prea multa garnitura ! Eu vreau mai multa carnita

Sylvia 1

02.02.2010, 20:04

O adevarata reteta de chef en cuisine imi place tare!!!!

Oana 1

02.02.2010, 21:11

Multumesc, multumesc Buni, pai era o rata cam mica

crisad 1

03.02.2010, 21:44

oana rata era tinerica ? am si eu un piept de rata dar e mai batranioara si mi-e teama sa nu ramana prea tare carnea ca tare as incerca reteta asta

Oana 1

04.02.2010, 14:43

Crisa, da,era tanara,a fost foarte frageda

ionix 1

04.02.2010, 18:49

ooooooo, ce bunatate... super super... o pun la favorite si fac si yo saptamana viitoare...

Oana 1

04.02.2010, 20:28

rivka 1

04.02.2010, 20:34

frumos

Oana 1

05.02.2010, 11:24

Multumesc

Raluca87 1

01.12.2010, 17:38

Cred ca e foarte buna rata cu portocale...o sa incerc si eu reteta.Ca sa iasa super frageda carnea cat ar trebui sa o fierb in vin si suc de portocala?Si vinul alb ar trebui sa fie dulce, nu?multumesc

Oana 1

01.12.2010, 22:03

Raluca, da trebuie inabusita la foc mic in suc de portocala si vin. Merge bine un vin demidulce, daca iti place, noi preferam vinurile dulci

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 12:52

apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata la cuptor in vas roman