Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elemer in Piine, 20 Mar 2014 | 5667 vizualizari
Tabita _ 1
MotanLaOale 1
simonacallas 1
Foarte buna painea
Pushaa 1
imi place!
Rocsi 1
Ce gustoasa
deyutzky 1
foarte buna!
Alexandra Burz 1
laura_n 1
bun venit!
Panacris 1
Interesant! Eu știam că vasul de lut trebuie ținutîn apă rece cca. 20 de minute înainte de a pune la cuptor, și cuptorul să fie rece. Dar probabil că așa este la preparate din carne etc. nu și la pâine De probat! Bine ai venit!
elemer 1
Da ai dreptate dar am pus foi de varzá si atunci nu mai trebuie tinut in apa
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:58
la 09:43
la 09:26
ieri la 08:12
pe 07.05 la 17:11
6 comentarii
de vasimur 4
5 comentarii
4 comentarii
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!