Placinta de dovleac

de ionix in Prajituri, 25 Oct 2009 | 31848 vizualizari

COMENTARII (8)

Oana 1

25.10.2009, 15:43

Mmm, super combinatia de dovleac, pere si gutui Pe mine m-a invatat mama, prosopul cu care acoperi placinta sa fie umed, il pui peste tava fierbinte, scoasa din cuptor, iar foaia de deasupra nu se va mai rupe bucatele, se va inmuia

ionix 1

25.10.2009, 19:41

e foarte parfumata... e mult mai buna rece, noi n-am avut rabdare si-am taiat din ea fierbinte ai dreptate, prosopul trebuie umezit dar eu am uitat si din inertie l-am pus uscat dar s-a inmuiat un pic

Mihaela 1

26.10.2009, 00:37

buuuunnn!!!

ionix 1

27.10.2009, 10:51

am mai avut pana astazi si a fost super buna... e mult mai buna la cateva zile

ccris_ccris 1

23.11.2010, 18:27

fac si eu, dar fara pere si gutui, ca n-am...
abia astept sa papam

alinutzika 1

29.10.2011, 22:49

cred ca e un deliciu

Lau 1

20.11.2011, 21:07

bun

Kadia80 1

24.11.2011, 19:30

n-am incercat cu pere si gutui, in schimb stiu varianta de dovleac cu nuca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de dovleac