Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4568 vizualizari

COMENTARII (16)

- Andreea - 1

02.01.2013, 17:32

servesc din fiecare mai putin din cei cu singe ...mie imi place carnea mai prajita...

cristeena20 1

02.01.2013, 17:39

..asa ziceam si eu pana am degustat dina ceste minunatii

adnia 1

02.01.2013, 17:46

like!

portiadelumina 1

02.01.2013, 17:51

Minunat platou Cristeena, pe gustul meu

cristeena20 1

02.01.2013, 17:54

Doralinda 1

02.01.2013, 17:54

Si carnatii imi plac la nebunie! Dar uite ca nu am incercat niciodata cu porc negru sau inmuiati in alcool! Buni sigur sunt!

Sidy 1

02.01.2013, 18:15

Waw...eu vin cu un vinisor bun....ma primesti la sorcovit ?

Panacris 1

02.01.2013, 18:18

Buni, buni! Mai ales cei asemanatori cu sangeretele

cristeena20 1

02.01.2013, 18:21

daaaaa--sidy..oricand

cristeena20 1

02.01.2013, 18:22

Dora, in alcool se prajesc...Aici exista un vas de ceramica special in care punem alcool si ii dam foc, punem carnatul deasupra..si gata...e ff bun asa...(am in poze)

Panacris 1

02.01.2013, 18:50

Interesant!

Bucataras Medi 1

02.01.2013, 18:55

bunaciune platoul asta.

Rocsi 1

02.01.2013, 19:19

Bun platou, dar nu mai imi permite organismul sa mananc asa ceva cum mancam candva

MotanLaOale 1

02.01.2013, 19:41

Bunica 1

02.01.2013, 19:46

bun,bun!

adry88 1

03.01.2013, 11:18

place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume