Prajitura cu ciocolata si nuca de cocos

de Miha in Prajituri, 8 Oct 2010 | 65861 vizualizari

COMENTARII (87)

Miha 1

08.10.2010, 16:11

Ada, a explicat Corina foarte bine.
Eu l-am cumparat de-a gata.

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 16:16

...Si tu tot toata iarna ramai la mine?.......Miha, la tine vin iau praji , te iau si pe tine si plecam la fetele care au pus muraturi pentru iarna ca eu una nu prea am pus mare lucru tre sa recunosc

gaby_duceag 1

08.10.2010, 16:19

medi, io sa fiu in locul tau,macar nu m-as mai lauda. io chiar nu stiu ce faci toata ziua de nu ai pus muraturi. ma tot intreb...ma intreb...si nimic...

gaby_duceag 1

08.10.2010, 16:19

miha, da' tu si mie tu

Miha 1

08.10.2010, 17:03

Da' dai o muratura? Sh-un compot cu palinca?

gaby_duceag 1

08.10.2010, 17:04

pai..stii...pai...nu stiu cum sa zic..pai...nu pot...pai...da' ba o prajitura)))

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 17:41

gaby, ce sa fac,stau cu tine de vorba ba la telefon ba aici pe bucataras

gaby_duceag 1

08.10.2010, 17:51

Crista_Luca 1

08.10.2010, 18:01

arata foarte bine .... sa sti ca la fel am patit si eu cu glazura duo de la dr Oethker, nu mi-a ajuns nici pe jumatate chec...d-apoi pe ditamai mare prajitura .... si ce sa spun de duo ...s-a facut tot unul singur .........

Crista_Luca 1

08.10.2010, 18:01

adasev12 1

08.10.2010, 19:00

adica sa inteleg ca se face laptele mai slab???sau dimpotriva, daca se evapora din el ramane mai concentrat?

jolygina 1

08.10.2010, 19:54

Miha 1

08.10.2010, 20:06

Ada, dimpotriva...laptele e mai concentrat. Nu e gros ca o smantana, dar nici lichid ca si laptele. Are gust intens de lapte. Nu stiu cum sa zic fara sa ma pierd in explicatii.

Miha 1

08.10.2010, 20:08

Cristina, si eu am fost foarte dezamagita de glazura. Data viitoare o sa cumpar ciocolata, asa cum fac de obicei.
Multumesc!

Miha 1

08.10.2010, 20:08

Jolygina, poftim la masa.

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:08

maica-mea, cand a auzit de acest lapte evaporat a zis ca inseamna nimic)), ca pui laptele si se evapora si tai ingredientul din reteta))

Miha 1

08.10.2010, 20:13

Miha 1

08.10.2010, 20:14

Uite laptele...nu e laptele.. Il scoti din frigider...ii faci o poza si p-aia il pui inapoi.

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:26

i: da' de ce-i tare prajitura?
r: ca laptele s-a evaporat)))

gaby_duceag 1

08.10.2010, 20:28

ete: http://www.bucataras.ro/retete/7175/delicii-de-mai-prajitura-cu-frisca-si-capsuni.html eu am scris aici ca glazura -i minunata, voi ca-i dezamageala))

Bucataras Medi 1

08.10.2010, 20:34

mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura

diaconta 1

08.10.2010, 20:59

Nu'i bai ca-i zburlita prajitura Miha mie-mi place si daca nu ne spuneai nici nu observamnici eu nu auzisem de lapte evaporat si m-a apucat rasullas furculite sa manance poftioasele astea

gaby_duceag 1

08.10.2010, 21:04

mai ai prajitura din asta de mai ,Gaby?....cred ca da , ai tinut-o la congelator si mai tai cate o feliuta din cand in cand si apoi ne aduci si noua aminte ca tu in mai ai facut o prajitura))))))))))

Miha 1

08.10.2010, 21:10

Bai...da' tie cum de ti-a placut dezamageala asta de glazura, ha?

gaby_duceag 1

08.10.2010, 21:17

dar nu a fost ceva sa nu imi placa. am topit-o si-am pus-o normal. prajitura avea dimensiunile unui chec si mi-a ajus sa pun deasupra. ca si consistenta la fel, nu mi-a parut cu nimic.."anormala"))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata