Prajitura cu nuca, caramel si ciocolata

de T I M E A in Prajituri, 2 Noi 2012 | 61661 vizualizari

COMENTARII (61)

T I M E A 1

03.11.2012, 19:08

Alinutza multumesc

T I M E A 1

03.11.2012, 22:02

elucubratiiculinare

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 11:07

babi5 1

09.10.2013, 17:03

Qristinan 1

10.10.2013, 14:08

Bună! Spune-mi, te rog, cum să fac să îmi crească și mie blatul frumos? Abia reușesc să îl tai în două, de regulă, d-apăi în trei... Poate depinde și de cât de mare e tava, temperatură..? Ajută-mă, te rog

T I M E A 1

10.10.2013, 18:31

Nici al meu nu e foarte inalt. Cred ca am folosit o tava potrivita ceva gen 25/30 cm. Temperatura trebuie sa fie medie ca la orice pandispan. Daca vrei sa il tai imediat ce il faci nu o sa reusesti pt ca e prea pufos. Eventual doar in doua. Eu mereu fac blaturile cu o zi inainte si e nevoie de un cutit cu lama lunga si care taie bine pt a felia un pandispan in trei.

Qristinan 1

10.10.2013, 21:41

Mersi frumos! Am să țin cont de sfaturile date

MIUTA 1

12.10.2013, 19:41

Cred ca e delicioasa!Am pus reteta la favorite

JulyCris 1

17.01.2014, 11:31

Super reteta!

ryta 1

27.04.2014, 09:33

Rahela Velicu 1

04.07.2021, 23:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Cabana