Prajitura cu rom si ciocolata

de LUK in Prajituri, 2 Feb 2011 | 25797 vizualizari

COMENTARII (40)

LUK 1

03.02.2011, 23:26

Sylvia..bine ai revenit..nu te am mai vazut demult

kamy 1

04.02.2011, 16:38

asa-i daca sunt intarziata...nici firimituri nu mai gasesc bunaaaa

LUK 1

04.02.2011, 17:39

eh kamy..pentru tine mai am o bucatica

cristina_sarov 1

17.02.2011, 16:20

vreau si eu sa fac prajitura dar nu stiu cat zahar se pune la foi.la ingrediente nu ai scris de zahar dar la mod de preparrae ai scris ca se mixeaza ouale cu zaharul.

LUK 1

17.02.2011, 16:59

imi cer scuze Cristina..nu am observat..se pun 9 linguri de zahar..o sa incerc sa modific si in reteta..sper sa mai pot ca teoretic doar in termen de 3 zile mai poti modifica ceva...multumesc ca mi-ai atras atentia si sper sa ti placa prajitura

RuxyRux 1

17.02.2011, 17:13

Vai cum arata cred ca este extraordinara la gust

LUK 1

17.02.2011, 17:15

e f buna Ruxy..dar uite ca am uitat sa trec zaharul pt foi..i am dat un mesaj la Bucataras..sa vedem..

cristina_sarov 1

20.02.2011, 15:17

am facut si eu prajitura.mi-a iesit foarte buna.se merita sa o faceti si voi.foarte,foarte,buna.

LUK 1

23.02.2011, 12:24

ce mult ma bucur Cristina..multumesc!

adry88 1

04.07.2011, 21:43

Teo 1

20.06.2013, 23:35

si mie imi place!

Bya Ralu 1

21.06.2013, 00:40

babi5 1

25.06.2013, 17:50

bianca92 1

24.10.2013, 21:55

cat de bine arata

LUK 1

14.11.2013, 21:07

multumesc Bianca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"INDIENELE" mele cu frisca