Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de anca_rm in Prajituri, 1 Noi 2013 | 3399 vizualizari
deyutzky 1
Corinuta 1
MotanLaOale 1
portiadelumina 1
Bună treabă, chiar şi reinventată.
_Alina_ 1
Delicioasa!
Merisor 1
Foarte buna!
anca_rm 1
va multumesc
laura_n 1
eu sunt innebunita dupa ea
Krystyan Trendy 1
buna prajitura
da , Laura e buna rau , data viitoare o fac cu caise si curmale (dar acuma din astea am avut in casa ) Multu
Krysty
diaconta 1
am venit sa gust,sa vad cat e de bestiala
RoXx 1
Dia , te astept ..nu esti atat de departe
Roxx
eu fugeam de curmale, cand a postat Alexandra reteta ei, am intrebat-o cu ce pot sa inlocuiesc curmalele...acum ma bucur ca nu am facut-o ) desi curmale simple tot nu as manca
Miha 1
cur-male nici eu nu as manca!
Miha
susu 1
minunat minunat, la fav, zaharul brut e acelasi lucru cu zaharul brun?
MIUTA 1
Foarte buna
Rocsi 1
Mmmm delicioasa
Susu zaharull brut este nerafinat , nu este atat de mult procesat si este mai usor de digerat .
Miuta , Rocsi
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
9 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Panacris
Cris2711 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
bucatariamea 1
anca36 1
alexandra_marcu 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!