Prajitura Intercontinental ~ Reteta cu nr. 500

de Ina in Dulciuri, 21 Sep 2016 | 14451 vizualizari

COMENTARII (40)

Ina 1

21.09.2016, 15:53

Waw! Cred ca e cel mai rapid "garantat" primit )))

laura_n 1

21.09.2016, 15:55

Ce blaturi rumene si frumoase! )))

Renataedina 1

21.09.2016, 15:56

Andra_Constantinescu 1

21.09.2016, 15:56

Ina, deja am primit si eu garantat la reteta mea Tare mult imi place prajitura ta, pacat ca anul asta nu mai am nuci de la tara

Ina 1

21.09.2016, 15:58

Laura ))

Ina 1

21.09.2016, 15:58

Renata

Ina 1

21.09.2016, 15:59

Andra, iei de la magazin )

simona72 1

21.09.2016, 16:06

Doar o bucatica servesc, de pofta!

Ina 1

21.09.2016, 16:10

ti-e frica sa nu pierzi titlul de "fotomodeala"? )

delia64 1

21.09.2016, 16:29

La favorite !!!Arata minunat !!!

Ina 1

21.09.2016, 16:32

Merita, Delia

MotanLaOale 1

21.09.2016, 16:37

buna buna

Constelatialeu 1

21.09.2016, 16:42

Ai facut doar parterul si etajul 1?

Ina 1

21.09.2016, 16:52

are si demisol ))

mirela0911 1

21.09.2016, 17:15

Cred ca e bestiala!

Ina 1

21.09.2016, 17:32

este

diaconta 1

21.09.2016, 17:32

cat am stat eu cu gandul la reteta asta felicitari Ina scumpa sa ne incanti cu multe retete delicioase,chiar de's si cu fudulii

Bunica 1

21.09.2016, 17:37

Wooooow!Ce bunătate!

Ina 1

21.09.2016, 17:40

Dia )) N-am mai gasit fudulii in comert )) Multumesc!

Ina 1

21.09.2016, 17:40

Buni

mirela0911 1

21.09.2016, 17:59

Am venit iar! Felicitări pentru numărul de rețete și la cât mai multe!

Constelatialeu 1

21.09.2016, 18:05

E mai multa crema la demisol, sa stiu de unde incep...

Ina 1

21.09.2016, 19:00

Multumesc, Mirela!

Ina 1

21.09.2016, 19:00

Cleme, incepe de pe acoperis ))

miki_a 1

21.09.2016, 19:17

Felicitari Ina, la cat mai multe retete frumoase si gustoase! Foarte frumoasa prajitura 500!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de crema delicioasa pentru Cremes sau Eclere