Prajitura pufoasa cu cirese

de cristeena20 in Prajituri, 17 Iun 2013 | 81551 vizualizari

COMENTARII (38)

cristeena20 1

18.06.2013, 11:32

VA multumesc frumos de aprecieri!!!!ieri a avut mult succes ...iar cheful din casa mi-a dat nota maxima

gaby_duceag 1

18.06.2013, 11:33

foarte faina

babi5 1

18.06.2013, 12:42

prajitura de sezon buna

Lau 1

18.06.2013, 17:44

placeee

cornelya 1

20.06.2013, 07:16

merge si cu cirese din compot?

cristeena20 1

20.06.2013, 15:49

Cred ca merge Cornelia si banuiesc ca si visinele din borcan sunt super bune..

Alexandra Elena 1

25.06.2013, 11:23

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 13:07

minunata prajitura

cristeena20 1

08.12.2013, 13:35

Multumesc Kristina

BlackOana 1

12.08.2018, 16:54

Minunata prăjitura.Chiar azi am facut-o din nou. ❤ Cea mai pufoasă

cristeena20 1

04.09.2018, 18:32

Ma bucur ca vi-a placut!

Gianni 1

28.06.2019, 00:21

Oare de ce mi se faramiteaza😔

Aurelia 07_07 1

18.12.2019, 10:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "DEA"