Prajitura Rudy

de Rocsi in Prajituri, 4 Noi 2011 | 12086 vizualizari

COMENTARII (42)

Rocsi 1

07.11.2011, 14:10

-diana sa stii ca si eu ma feresc de framanatat si nu pentru ca nu mi-ar placea,ci pentru ca nu am forta necesara sa fac asta,desi cand e cantitate mica ma mai bag,,dar asta e chiar joaca de copii...deci mi-a placut enorm prajitura si noroc ca am apucat sa ii fac poze,ca a2 a zi am avut musafiri si s-a mancat toata... ..sper sa iti placa daca o prepari

DIANA B 1

08.11.2011, 10:46

Sa stii c-am constatat ca nu mai am in casa decat un pachet de unt ... e bai ? sau chiar tre sa ies sa mai cumpar un pachet ? si-nca ceva ... ce dimensiune a avut tava , ca n-as vrea sa iasa de inaltimea mea

Rocsi 1

08.11.2011, 15:59

diana nu stiu daca e bai ca nu ai 250 gr unt...eventual mai poti pune vreo lingura de margarina,nu cred ca dauneaza....tava mea e dreptunghiulara,nu e din aia patrata,mare ,de aragaz si mai micuta.....

Rocsi 1

08.11.2011, 16:00

daca nu poti sa o faci intr-o tava rotunda daca vrei mai inalta...

DIANA B 1

09.11.2011, 10:06

draga mea , eu nu am niciodata margarina in casa , dar am lasat-o pe azi , cand am toata cantitatea de unt . nu-mi prea plac praji in tava rotunda , ptr ca nu se pot portiona frumos ... vad io , oricum ms si-nca ceva ... de ce se numeste asa ?

Rocsi 1

09.11.2011, 10:25

am inteles diana...sincer nu stiu de ce se numeste asa..eu voiam sa fac o prajitura cu branza si acesta mi-a placut mai mult de pe bucataras,dar de ce aceasta denumire habar nu am..am auzit doar ca e preluata de pe blogul Laura Sava...

DIANA B 1

09.11.2011, 11:57

Ms Rocsi , acum am introbagat-o la cuptor abia astept sa vad ce iese .Mi-a placut mirosul aluatului cand l-am scos din congelator , mi-a adus in minte mirosul de Eugenia copilariei mele , mmmmmmmmmmmm , da' tu n-ai de unde sti , doar dac-o intrebi pe mami tau
PS . Sa stii c-am pus-o intr-o tava destul de mare ... mi-a fost teama sa nu-mi ,,nenoroceasca" si ac praji , frumusete de cuptor Revin cu impresii si-o voi denumi ,,ROCSI"

Rocsi 1

09.11.2011, 19:17

-Diana nu am ce sa o intreb pe mama pentru ca reteta e de pe bucataras si asa am gasit aici denumirea....si mie mi-a placut la nebunie ce miros a facut prajitura cat timp a stat la cuptor...astept impresii..sper sa iti fi iesit buna si sa-ti placa!!

Rocsi 1

09.11.2011, 19:19

---aaa tu ma puneai sa o intreb pe mama de prajitura eugenia acu mi-am dat seama..o sa o intreb,desi in fiecare zona erau alte prajituri,dar bune mai erau prajiturile mamei

Svetyca 1

15.11.2011, 14:18

se poate branaza mascarpone sau ricoti astept va rog raspuns

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:13

O prajitura minunata la care ma intorc de fiecare data cu bucurie

RuxyRux 1

15.11.2011, 15:14

Svetyca, se poate cu ricotta...

Rocsi 1

15.11.2011, 19:25

Sveyca eu cred ca se poate...nu cred ca are ceva..ca si branza de vaci o bagi in albusurile batute spuma si o mixezi si iese ca o crema..bafta daca incerci reteta si astept impresii
-saru-mana draga ruxy..mie una imi place enorm prajiturica

RuxyRux 1

15.11.2011, 19:27

Si mie Rocsicuta scumpa...copiii mi-au cerut-o mereu dupa ce au mancat prima data...e nebunie nu alta

Rocsi 1

15.11.2011, 19:55

da ...pai o sa repet si eu,dar de acum dupa post..ca tot am primit branzica si am pus-o in congelator!!

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:53

ce bine arata

Rocsi 1

21.11.2011, 19:36

antici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide