Prima mea piftie

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 6108 vizualizari

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

05.01.2011, 22:55

Prima ta piftie arata foooooaaaaarte bine!!!

Dana_Retetegg 1

05.01.2011, 22:57

super

LUK 1

05.01.2011, 23:47

e frumoasa

nadina73 1

05.01.2011, 23:50

Felicitari inceputu e mai greu arata tare bine

Brindusa 1

06.01.2011, 00:16

Multumesc. Chiar a aratat simpatic Si cica a fost si buna

Ligia Bxl 1

06.01.2011, 01:04

MotanLaOale 1

06.01.2011, 08:36

Cris2711 1

06.01.2011, 10:35

Brandusa pentru prima ta piftie

Rocsi 1

06.01.2011, 10:57

e un inceput pentru toate

MIUTA 1

06.01.2011, 11:56

Arata foarte bine

dinugaber 1

10.12.2011, 09:19

Daca zeama nu este limpede se foloseste un albus batut bine si turnat peste lichidul respectiv. E bine ca zeama sa nu fie clocotita cand se adauga albusul. Apoi se fierbe cateva minute si se strecoara. Va fi perfect limpede. Galbenusul fiert este foarte decorativ in aspic, ca si un morcov taiat felii. Vezi si cartea "BUCATARIE ROMANEASCA" de i.nEGREA SI F.BUSCA.

Bucataras 1

10.12.2011, 09:33

dinu, multumim pentru tipsuri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

Bruschete cu brânză și mărar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 15.08 la 10:05

Tort rapid cu cremă mascarpone și căpșuni - Deliciu de vară fără coacere

pe 14.08 la 09:22

Salată de măsline - Rapidă, gustoasă și fără coacere

pe 13.08 la 10:25

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti