Pui cu frunze de curry

de Brindusa in Pui, 5 Iun 2010 | 4582 vizualizari

COMENTARII (13)

Miha 1

05.06.2010, 17:47

gaby_duceag 1

05.06.2010, 17:52

arata excelent!si poza de minim 5 furculite

Brindusa 1

05.06.2010, 17:53

mai da rapide ati fost fetelor! Multumesc.

Rocsi 1

05.06.2010, 18:08

ce culoare frumoasa

Ina 1

05.06.2010, 18:33

da' turmericul ce-i?

Ina 1

05.06.2010, 18:34

ce-o fi, ce n-o fi....

Roxana 1

05.06.2010, 18:59

mmm curry

Roxana 1

05.06.2010, 19:01

ina eu stiu ca turmericul e un condiment care aici se foloseste la prepararea mancarurilor cu curry. daca e curry tre sa fioe si turmeric garam masala, turmeric si curry sunt condimente folosite in bucataria asiatica. eu stiu ca aici indienii folosesc la exagerare condimentele astea

Ina 1

05.06.2010, 19:04

ms, Roxana

ela 1

05.06.2010, 19:37

ce bunatate...

Brindusa 1

05.06.2010, 20:12

Ina, asa cum a zis si Roxana, turmericul e un condiment usor aromat, care da culoarea galbena, specifica, mancarurilor indiene. Se mai numeste si curcuma

Ina 1

05.06.2010, 20:25

de curcuma am mai auzit, desi nu stiam exact cei, nici cu numele asta Ms. mult

mena29 1

05.06.2010, 22:56

arata foarte bine,sunt sigura ca e si foarte bunastept si eu o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele tunisiene (brick-uri)