Pulpa de curcan in stil italian

de Alexandra Elena in Curcan, 4 Apr 2014 | 5686 vizualizari

COMENTARII (12)

babi5 1

04.04.2014, 16:34

MotanLaOale 1

04.04.2014, 16:36

Bunica 1

04.04.2014, 16:38

Imi plac preparatele cu coaja de malaie!

Bya Ralu 1

04.04.2014, 16:42

trebuie sa fie gustos

Panacris 1

04.04.2014, 16:46

- Andreea - 1

04.04.2014, 16:49

Pe gustul meu

deyutzky 1

04.04.2014, 17:43

foarte buna

Alexandra Elena 1

04.04.2014, 18:31

multumesc

Merisor 1

04.04.2014, 19:27

Rocsi 1

04.04.2014, 19:48

Mmm ce buna

laura_n 1

05.04.2014, 17:28

arata grozav!

mihaelar63 1

16.05.2014, 08:55

Imi place modul de preparare . Datul in faina si prajitul in ulei la inceput il stiam de la escalop , dar l-am aplicat doar la porc sau vita . Am inceput sa citesc fara ochelari si am citit pulpe,, interioare'' si nu ma dumiream cum or fi acelea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de curcan la cuptor