Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 23962 vizualizari

COMENTARII (12)

alinutzika 1

12.01.2012, 00:21

bune si sanatoase!

deyutzky 1

12.01.2012, 01:39

victo_53 1

12.01.2012, 03:04

In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza

Ina 1

12.01.2012, 07:55

Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa

MotanLaOale 1

12.01.2012, 09:04

adry88 1

12.01.2012, 10:25

place

Rocsi 1

12.01.2012, 11:07

ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:45

da este,orice iese bun in ea

Bya Ralu 1

12.01.2012, 11:46

ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin

Lau 1

12.01.2012, 11:48

bun

gaby_gabytza 1

12.01.2012, 12:52

gustos si apetisant

Bya Ralu 1

12.01.2012, 13:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la Dry Cooker