Rahat turcesc home-made

de adnia in Dulciuri, 2 Ian 2013 | 27601 vizualizari

COMENTARII (25)

diaconta 1

02.01.2013, 15:41

Imi place si reteta si povestioara
Credeam ca-i mai complicat de facut rahatul

diaconta 1

02.01.2013, 15:42

Deci daca postezi in ritmul asta,locul intai din Top se cam clatina ))))))))))

madi_marin 1

02.01.2013, 15:45

suuper! de incercat...

La Ancuta 1

02.01.2013, 15:49

foarte interesanta reteta

angyb 1

02.01.2013, 15:55

Nu numai ca il declaseaza pe Padre uite cat le da si de lucru la fete !!Cine-i la butoane azi

diaconta 1

02.01.2013, 15:56

Miha-i la butoane,Gaby e in weekend

- Andreea - 1

02.01.2013, 15:59

mie nu imi place dar te felicit ptr rewteta.foarte frumoasa prezentarea

adnia 1

02.01.2013, 16:09

multumesc frumos, fetelor! astazi am si eu o zi libera...si cum sunt noua pe aici, sa va arat si eu ce-am tot mesterit, nu?

adnia 1

02.01.2013, 16:10

diaconta, povestioara am aflat-o si eu cand eram in vizita in Bulgaria...si asta mi-a fost inspiratia!

adnia 1

02.01.2013, 16:10

pana la locul I e muuuuuuuuuuuuuult de lucru

diaconta 1

02.01.2013, 16:23

daca ai postat azi 12 retete,iti ajunge pentru toata saptamana )))))))

adnia 1

02.01.2013, 16:38

sa stii)

Sim0na 1

02.01.2013, 17:05

Alta bunatate!! Si p-asta am trecut-o la favorite desi o aveam deja salvata

adnia 1

02.01.2013, 17:33

Rocsi 1

02.01.2013, 19:26

Super super

danakarin 1

02.01.2013, 20:50

draguta povestioara, si interesanta reteta !

MotanLaOale 1

02.01.2013, 21:32

adry88 1

03.01.2013, 11:27

foarte bun

Lau 1

03.01.2013, 15:00

Mitinita 1

04.05.2013, 23:48

ce frumoasa e introducerea am salvat-o,mi-a facut cu ochiul

misharsa 1

15.07.2013, 16:43

Ce inseamna "pana se leaga siropul"... Adica pana la proba fir, sau pana se topeste zaharul?

adnia 1

15.07.2013, 20:08

pai eu testez asa...las siropul sa fiarba, iar din cand in cand picur putin pe o farfurie de ceramica racita la frigider: daca picaturile raman rotunde si nu se imprastie, atunci siropul meu e gata!

misharsa 1

16.07.2013, 13:59

Aha, deci e proba de fir (trebuie sa fie lipicios si sa se intinda). Multumesc Adnia ;-)

misharsa 1

16.07.2013, 14:02

Am facur rahat cu esenta de lamaie, si rahat cu esenta de capsuni. Arata superb si gusta delicios. Doar ca se usuca cam greu (peobabil nu am fiert siropul indeajuns).
Multumesc ptr reteta!! ;-)

nutty 1

16.12.2014, 20:14

presupun ca feliile de lamaie se scot la un moment dat ☺️

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de post