Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 10424 vizualizari
Rocsi 1
foarte interesant
Dana Cristea - pusikmea 1
suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg
Anastasia 1
draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti
RuxyRux 1
Ce interesant arata
elena1988 1
voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust
VERONICA2607 1
super
oana_pisicutza16 1
Dya Daniela Andrei 1
Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!
E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 16:21
de vasimur 4
ieri la 15:43
pe 04.09 la 17:53
pe 04.09 la 09:40
pe 03.09 la 10:18
8 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
Caty
RODIMUR
Pushaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Diana_Maria 1
Hansa 1
Luminita31 1
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!