Rasgulla deliciu indian

de Anastasia in Dulciuri, 26 Apr 2010 | 10334 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

26.04.2010, 20:01

foarte interesant

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 20:54

suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg

Anastasia 1

26.04.2010, 21:02

draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti

RuxyRux 1

12.01.2011, 10:33

Ce interesant arata

elena1988 1

12.01.2011, 11:17

voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust

VERONICA2607 1

18.03.2012, 08:40

super

Anastasia 1

09.04.2012, 10:27

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:37

Dya Daniela Andrei 1

01.05.2014, 12:50

Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!

Anastasia 1

03.05.2014, 12:33

E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu prune