Ratatouille

de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri de post, 1 Iun 2010 | 8159 vizualizari

COMENTARII (28)

gaby_duceag 1

01.06.2010, 09:39

Grozav ! Ce coloristica si cate gusturi ! . Ai pus vara-n farfurie

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:42

arata demential...si in vas roman daca am observat eu bine, mama mama ce bunanate

ela 1

01.06.2010, 09:52

ce nebunie de culori ai in farfurie

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 10:05

@gaby - pai am pus vara in farfu, ca e oficial vara. e 1 iunie, deci... la multi ani tuturor copiilor .
@pusik - da, in vas roman l-am pregatit. ms pentru aprecieri
@ela - sa vezi ce nebunie de gusturi si arome

Ina 1

01.06.2010, 10:55

tavi, vad ca ti-ai facut unghiile cu lac

Ina 1

01.06.2010, 10:56

mancarea e excelenta! deja sotul imi zice ca vrea sa-i fac si lui asa, deci vin si cu furculitele de rigoare,

gaby_duceag 1

01.06.2010, 10:59

@ina esti totala )), noroc cu sotu' ca mai dai si tu niste furculite ))

Rocsi 1

01.06.2010, 11:14

ce colorata e...superb

epurasha2bb 1

01.06.2010, 11:23

imi place mult cum ti-a iesit! e .. de facut!dar sa stii ca eu pana sa vad filmul cu soricelul nu auzisem de asa ceva

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:25

@Ina - Si ce? Esti geloasa pe lacul meu de unghii ? Credeam ca am stabilit: am ajutor, are unghii si simt al umorului. Nu pot fotografia si da la rasnita de piper in acelasi timp, dar... o sa incerc, sa vedem ce iese .

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 11:37

@epurasha - , da! dar sa stii ca oarecum multi romani il gateau fara sa stie. plus cateva legume si modul de preparare care difera pe alocuri, este un soi de ghiveci calugaresc de-al nostru.

epurasha2bb 1

01.06.2010, 12:10

cam asa !

rivka 1

01.06.2010, 12:34

foarte bun, asa este este ceea ce noi numim ghiveci de legume! prin alte tari o fii avand alta denumire, pana sa vad filmul cu sobolanul acela(ca nu e soricel e sobolan toata ziua epurasa) nici eu nu auzisem de ratattouile il stiam de ghiveci de legume, oricum i-am zice e foarte gustos

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 12:41

@rivka - eeeee, la noi, ghiveciul de legume mai vine cu multe alte legume in plus fata de ratatouille (mazare, morcovi, fasole verde, eu pun si conopida, bineinteles cartofi); e oarecum altfel si modul de preparare, dar ai dreptate - bune ambele.

rivka 1

01.06.2010, 12:52

daaaa , mie personal imi place mai mult ghiveciul si musai! sa pui si conopida da ai dreptate! bune ambele si sanatoase!

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

O nebunie..............excelent arata si cred ca este un deliciu.............vin la tine la masa, m-am hotarat...........

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 15:11

uitasem sa-mi iau furculitele si m-am intors...............

ela 1

01.06.2010, 15:13

mai Tavi cand sa ii explic chestia cu unghiile Inei,tu ai sters ce ai scris

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:34

@Ela, ce am sters? N-am sters nimic!!
@Medi - Te astept oricand. Inteleg ca suntem "consateni" in Bucuresti, iar tu faci niste minunate pulpe de pui la care o sa ma autoinvit. In plus, si tu si sotul tau inteleg ca sunteti fanii preparatelor din peste .

ela 1

01.06.2010, 15:35

spuneai sa ii explic Inei cum e cu unghiile ajutorului tau,pe care le-am descoperit prima la al 10lea comentariu

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 15:56

da, la calzone, n-am numarat al catelea comentariu.

nadina73 1

01.06.2010, 16:37

super am trecut-o la favo suna tare bine si e si o retata de post grozava cu siguranta 5 furcu tavi felicitari

Sylvia 1

01.06.2010, 16:42

Excelent arata imi place f mult cum ai preparat-o !

Bucataras Medi 1

01.06.2010, 17:09

Tavi , ne-am mutat la inceputul anului in Otopeni dar nu-i bai ,pana in Bucuresti este o aruncatura de bat................asa este ne place tare mult pestele si pe deasupra George este si un impatimit in ale pescuitului.................

Bucataria_lui_Tavi 1

01.06.2010, 17:11

@Sylvia - Iti multumesc. Eu m-am tot gandit la al tau Coq au vin, ajungand la concluzia ca nu se merita stricat prin adaptare.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor