Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 6243 vizualizari

COMENTARII (14)

Cris2711 1

19.03.2015, 20:23

si mie imi plac

Adele 1

19.03.2015, 20:23

ador bucataria chinezeasca

Catalina L 1

19.03.2015, 20:27

si eu sunt mare fan....

Ksenya 1

19.03.2015, 20:38

am mancat si eu sunt deliciosi.Ei ii fac in site speciale supraetajate, in aburi.Asa e. un intreg ritual coltunasii la ei.Ai tai au iesit foarte bine.

Bya Ralu 1

19.03.2015, 20:48

ce fain arata

monik80 1

19.03.2015, 21:02

buni

MotanLaOale 1

19.03.2015, 21:11

reisnaor_2006 1

19.03.2015, 22:34

miki_a 1

19.03.2015, 23:36

pentru reusita! arata foarte bine, ingredientele se potrivesc perfect! Fara cuvinte, bravo!

dantes 1

20.03.2015, 08:18

super!

mirela0911 1

20.03.2015, 08:39

_Alina_ 1

20.03.2015, 10:38

Sunt grozavi! Si eu am facut, doar ca in varianta de post.

MOKUSKA 1

20.03.2015, 11:30

monik80 1

20.03.2015, 13:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de cascaval cu ciuperci