Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 13552 vizualizari

COMENTARII (12)

Teo 1

30.01.2010, 16:40

ah, Bunico,ce meniu interesant ne-ai ptregatit astazi!daca nu as citi titlul, as crede ca ,in farfurie sunt niste nuferi(poza mica);nu am mancat niciodata ,asa ca in loc de portie ,sa ''iau o piatra in gura'';

Oana 1

30.01.2010, 16:57

Exac, Teo, nici eu nu am mancat Mai, dar arata suuuper!

Bunica 1

30.01.2010, 17:36

E foarte bun ! Nu are gust de peste, ci mai degraba a piept de pui, dar nu asa fad.

rivka 1

30.01.2010, 18:17

nici eu nu am mai mancat niciodata rechin...

Adinuta 1

30.01.2010, 19:06

wow! nici eu n-am mai mancat! Bunica, arata foarte bine

Brindusa 1

30.01.2010, 20:37

nici eu n-am mancat, dar in ultima vreme toata lumea face rechin! Trebuie sa intru si eu in "trend" Bunica, am citit ca pielea e cam tare si ar fi bine sa fie scoasa inainte de preparare. Ce parere ai?

mihaelar63 1

30.01.2010, 21:52

mai trebuie schimat cate ceva nu vesnic aceleasi sortimente . eu am preparat rechin si nu am sesisizat ca pielea sa fie extraordinar de tare , poate e si in functie de marimea ,,animalului ''

ramo_cata 1

31.01.2010, 17:28

am mancat ciorba/supa de rechin mai acu'3 ani cand am fost in vacanta la barcelona,intr-un restaurant chinezesc..dar nu m-a incantat..nu stiu ce gust are la cuptor ..in poza arata f binebuni

Bunica 1

01.02.2010, 22:06

Pielea se indeparteaza la mancat. Ce mananci pielea la pui, peste.....? Nu. La orice peste pielea o inlatur dupa ce il prepar.Se vede in fotografie cat de groasa e.

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de rechin la cuptor cu cartofi natur