Reteta de lasagna cu carne de porc si sos Bechamel

de mirela0911 in Lasagna, 29 Oct 2017 | 26861 vizualizari

COMENTARII (32)

mirela0911 1

31.10.2017, 20:15

Miha

mirela0911 1

31.10.2017, 20:16

Xana multumesc!

mirela0911 1

31.10.2017, 20:16

Adi Dantes va multumesc!

mirela0911 1

31.10.2017, 20:17

Rahela

kytz 1

03.11.2017, 08:49

Bună tare!

Cristina_23 1

16.08.2021, 15:11

Foarte interesanta rețeta. O întrebare...este recomandat acoperirea vasului cât timp va sta la cuptor?
Mulțumesc

mirela0911 1

17.08.2021, 06:37

Cristina_23 multumesc! Se poate acoperi vasul cat sta la cuptor iar in ultimele 5-10 minute se lasa fara, pentru a se rumeni frumos deasupra.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]