Reteta de preparare a papanasilor

de Michelle in Prajituri, 19 Mar 2010 | 23411 vizualizari

COMENTARII (9)

nadina73 1

20.03.2010, 01:01

sant grozavi de buni ,mama ne facea tare multi ,insa eu aici nu pot sa fac ca nu am branza de vaca ca la noi,este ceva dar nu ies asa buni ca la mama acasa,arat grozav de bine ,felicitari

Michelle 1

20.03.2010, 01:13

Bucataras Medi 1

20.03.2010, 19:14

Foarte bine arata....................ce asi vrea si eu macar unu...............

Georgia 1

23.03.2010, 15:57

Si la noi in familie sunt papanasii favoriti, mai ales ai baiatului meu. Daca i-as face in fiecare zi, nu s-ar supara.
Numai ca nu stiam ca in apa in care fierb papanasii se poate pune si rom!

Michelle 1

23.03.2010, 20:31

daca pui rom le da un gust mult mai bun..

mariac 1

26.03.2010, 15:23

imi plac la nebunie si nepotilor mei la fel

elena1988 1

02.02.2011, 16:31

feliciacristea46 1

06.03.2013, 16:43

vai de cand nu am mai mancat, tre. sa fac si eu, ca asa facea mama ptr. noi !

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 18:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce si merisoare