Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de BakeUpArtist in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 10045 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

24.11.2016, 19:52

Ce bine arata !

portiadelumina 1

24.11.2016, 19:54

Nu e doar gustul copilăriei tale, ci al multora din noi.
Arată foarte bine, bravo!

Bya Ralu 1

24.11.2016, 19:55

cum arata

BakeUpArtist 1

24.11.2016, 20:05

Va multumeeeesc!

CameliaR 1

24.11.2016, 20:07

Arata super!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 20:31

deliciu!

deyutzky 1

24.11.2016, 20:39

Perfect!

Satisfyyourcravings 1

24.11.2016, 21:01

Vai cum arata!

Rocsi 1

24.11.2016, 21:02

Super, super delicioase!

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:22

anca_rm 1

25.11.2016, 08:35

ce delicioase sunt

BakeUpArtist 1

25.11.2016, 12:30

Multumesc!

cosminstroe 1

25.11.2016, 13:08

Felicitari, Bake-Up Artist! Sa poti reproduce o emotie aparte doar printr-un factor vizual e ceva...Tine-o tot asa, vei fi mare!

RuxyRux 1

25.11.2016, 22:35

O minunatie! Arata divin!

dantes 1

26.11.2016, 08:34

Delicios!

BakeUpArtist 1

26.11.2016, 08:59

Va multumesc frumos!

Sidy 1

28.11.2016, 08:51

Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...

Ina 1

28.11.2016, 15:24

Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:57

woow!

Zebra 1

29.11.2016, 09:31

Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.

diaconta 1

30.11.2016, 21:36

ce prezentare de exceptie.Bravo!

BakeUpArtist 1

01.12.2016, 14:01

Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]