Reteta delicioasa de Profiterol cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de BakeUpArtist in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 8748 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

24.11.2016, 19:52

Ce bine arata !

portiadelumina 1

24.11.2016, 19:54

Nu e doar gustul copilăriei tale, ci al multora din noi.
Arată foarte bine, bravo!

Bya Ralu 1

24.11.2016, 19:55

cum arata

BakeUpArtist 1

24.11.2016, 20:05

Va multumeeeesc!

CameliaR 1

24.11.2016, 20:07

Arata super!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 20:31

deliciu!

deyutzky 1

24.11.2016, 20:39

Perfect!

Satisfyyourcravings 1

24.11.2016, 21:01

Vai cum arata!

Rocsi 1

24.11.2016, 21:02

Super, super delicioase!

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:22

anca_rm 1

25.11.2016, 08:35

ce delicioase sunt

BakeUpArtist 1

25.11.2016, 12:30

Multumesc!

cosminstroe 1

25.11.2016, 13:08

Felicitari, Bake-Up Artist! Sa poti reproduce o emotie aparte doar printr-un factor vizual e ceva...Tine-o tot asa, vei fi mare!

RuxyRux 1

25.11.2016, 22:35

O minunatie! Arata divin!

dantes 1

26.11.2016, 08:34

Delicios!

BakeUpArtist 1

26.11.2016, 08:59

Va multumesc frumos!

Sidy 1

28.11.2016, 08:51

Un deliciu al copilariei noastre ! Multumim pentru rasfat !
Bravo tie...dar profiterolul ar trebui sa aiba si inghetata linga...

Ina 1

28.11.2016, 15:24

Tare bune sunt si ti-au iesit perfecte

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:57

woow!

Zebra 1

29.11.2016, 09:31

Buna ziua si felicitari pt.un preparat reusit. Va rog sa precizati cum faceti glazura si procedeul de umplere al bilelor din aluat choux. Cu bine! Zebra.

diaconta 1

30.11.2016, 21:36

ce prezentare de exceptie.Bravo!

BakeUpArtist 1

01.12.2016, 14:01

Buna ziua. Va multumesc pentru aprecieri. Pentru umplere folosesc un posh cu dui lung si ascutit, cu care patrund in choux, ca sa isi pastreze forma frumoasa si umplu
Glazura este facuta din ciocolata amaruie topita pe baie de aburi. Dupa ce se topeste, am adaugat 2 linguri de ulei si am incorporat Se invelesc foarte frumos.
Numai bine!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la creme cu zmeura