Reteta simpla pentru un blat de tort perfect

de Patricia Iordache in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 625077 vizualizari

COMENTARII (98)

Dea_Dea 1

25.07.2013, 17:35

Ce frumos a iesit!!!

COSTEO 1

25.07.2013, 17:37

Foarte frumos arata!

Merisor 1

25.07.2013, 17:38

Super este!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:38

Dea...multumesc!

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:39

Costeo...pana la urma iti place sau nu? Ca vad ca inainte de floricica e un semn cu degetul in jos.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:39

Merisor drag...

laura_n 1

25.07.2013, 17:40

si eu folosesc aceeasi reteta praful de copt face ca blatul sa se lase dupa copt, nici eu nu il folosesc.

- Andreea - 1

25.07.2013, 17:42

Eu am facut odata fara praf de copt dar nu a iesit ...a crescut foarte putin.De copt era copt dar nu crescuse

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:42

Asa este, Laura. Dar am intalnit persoane care nu concep sa faca blat de tort fara praf de copt de teama ca nu creste.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:44

Draga Andreea, data viitoare sa incerci aceasta reteta si-o sa ma pomenesti!

Merisor 1

25.07.2013, 17:44

Eu nu pun praf de copt decat daca mi se pare ca nu s-au batut albusurile bine, totul depinde de albusuri.

- Andreea - 1

25.07.2013, 17:55

Paty chiar am sa incerc !!!

MotanLaOale 1

25.07.2013, 17:56

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:57

Ai dreptate Meri, in privinta albusurilor! Insa, mi s-a intamplat odata ca ouale sa fie la temperatura camerei si parca albusurile nu s-au batut asa bine, dar, pana la urma, blatul a crescut.

Patricia Iordache 1

25.07.2013, 17:57

Motanel...

simona72 1

25.07.2013, 17:57

laura_n 1

25.07.2013, 18:08

Merisor, intotdeauna ousorul face treaba buna ))

Constelatialeu 1

25.07.2013, 18:12

Mie imi place blatul cu nuca si iese foarte bine,nu se lasa....dar voi tine minte blatul perfect...

Bya Ralu 1

25.07.2013, 18:13

super

Rocsi 1

25.07.2013, 19:59

Mie nu-mi iese mereu perfect si cred ca din cauza cuptorului sau nu stiu de ce..Bravo

angyb 1

25.07.2013, 20:01

loredanaaa 1

25.07.2013, 20:12

Ce bine ti-a iesit,am sa incerc si eu

nilgun 1

25.07.2013, 20:13

cam asa il fac si eu, dar din 6 oua pt tava de 26 de cm...dar nu am rabdare sa il tai a doua zi, tot atunci, dupa ce se raceste

Doralinda 1

26.07.2013, 00:07

Am si eu multe retete de tort, nu mi s-au lasat niciodata, dar o voi incerca si pe a ta! Arata bine! La favorite cu ea ca sa nu o caut dupa aia pe tot site-ul!

Valclaudia 1

26.07.2013, 06:25

chiar bine arata, am sa probez si eu reteta ta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert " Amor"