Rulada din carne tocata ,cu branza de capra

de alilianaa in Porc, 20 Apr 2014 | 2917 vizualizari

COMENTARII (25)

Constelatialeu 1

20.04.2014, 20:42

T I M E A 1

20.04.2014, 20:43

si eu am facut una dar fara branza

Rocsi 1

20.04.2014, 20:53

Faina

Lorra 1

20.04.2014, 20:53

O bunatate

Micutza Luana 1

20.04.2014, 20:57

bunaaaa ;-bd

babi5 1

20.04.2014, 21:02

MotanLaOale 1

20.04.2014, 21:03

buna buna

alilianaa 1

20.04.2014, 21:11

Cleme, Timea, Rocsi

alilianaa 1

20.04.2014, 21:12

Laura,Luana,Babi

alilianaa 1

20.04.2014, 21:12

Vladimir

Bunica 1

20.04.2014, 21:21

Maine cand ma intorc de la Piatra trec pe la tineO rulada buna rau!

alilianaa 1

20.04.2014, 21:25

Cu drag, Buni!

delia64 1

20.04.2014, 22:02

Geanina87 1

20.04.2014, 22:09

buna

pity19 1

20.04.2014, 22:22

Arata bine! Numai nu stiu daca gasesc aici la magazine branza de capra ... bravoo

Panacris 1

20.04.2014, 22:25

alilianaa 1

20.04.2014, 22:26

Delia, Geanina

alilianaa 1

20.04.2014, 22:27

Alina ( Pity19), nu pot sa stiu..

alilianaa 1

20.04.2014, 22:27

Cristina

Ina 1

21.04.2014, 09:39

Lavinia 1

21.04.2014, 09:56

arata foarte bine,am facut si noi ceva de genul

Micutza Luana 1

21.04.2014, 11:05

buna ruadaaa

Bya Ralu 1

21.04.2014, 11:46

bun bun

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Ina, Lavinia

alilianaa 1

21.04.2014, 12:19

Luana, Bya

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu jamon (jambon)