Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 9505 vizualizari

COMENTARII (31)

carmenvlad 1

27.02.2011, 13:27

Nu numai ca arata foarte bine, dar ingredientele cred da ii da un gust si o aroma deosebita. Inspirata ideea cu pastrama. Bravo!!!

Rocsi 1

27.02.2011, 14:34

diva
-sylvia multumesc si pentru apreciere si pentru compliment
-diana multumesc
-carmenvlad sa stii ca iese foarte bun

Panacris 1

01.03.2011, 17:56

Foarte bune, daca le dam prin faina, ou si pesmet pot fi o varianta de cordon bleu

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ciuperci in sos cremos