Rulouri pane de file de pangasius

de Bucataras Medi in Peste, 31 Mai 2010 | 6187 vizualizari

COMENTARII (31)

ela 1

31.05.2010, 12:56

bunnnn

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 13:05

si nu vrei?......................doar salivezi?.........................

ela 1

31.05.2010, 13:14

normal ca vreau si eu am facut peste zilele trecute,in vas de lut cu cartofi,si ce bun a fost

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 13:23

Ela , am vazut ca folositi la greu acest vas.................am si eu unul dar il tin de bibelou, nu stiu ce am de nu il
muncesc
Aaaaaaaaaaaaaaa, mi-ai dat o idee grozava......astazi vreau sa fac mancare de cartofi cu marar..........gata , in el am sa fac...........te pup si multumesc.......mai convins.

ela 1

31.05.2010, 13:24

eu am doua vase,pe unul il tin de decor ca imi place cum arata si mi-e mila sa-l bag la munca

ana 1

31.05.2010, 13:29

delicios!

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 13:29

lasa ca astazi o sa-i fac si eu inaugurarea la al meu..................si cred ca il am mai bine de un an

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 13:30

Da, Ana pestele este tare bun.......mie una imi place tare mult.

ana 1

31.05.2010, 13:36

e si bun si sanatos,si noua ne place

ela 1

31.05.2010, 13:44

am tras o raita pe blogul tau,mai da ce pesti prinde george al tau si tatal meu este toata ziua la pescuit,vrea sa plece la dunare zilele astea

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 14:21

Ela e inebunit sa mearga la pescuit..................dar daca il ai pe tatal tau amator de pescuit stii cum este nu trebuie sa iti mai spun eu........boala grea

ela 1

31.05.2010, 14:22

si la sotul meu ii place sa mearga la pescuit,dar de cand cu magazinul,nu mai are timp sa mearga,a jucat si fotbal profesionist si acum sufera

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 14:27

pai si george a tot avut treaba in ultima vreme si a fost absent de la pescuit...............da daca ai sti ce ii sfariie picioarele...................microb

Ina 1

31.05.2010, 16:44

medioto, bine ai revenit Arata super, pestele asta si pun si furcile de rigoare

Ina 1

31.05.2010, 16:48

app. de vase...eu am tinut 3 ani jumatate vasul sub presiune, pana am avut curaj sa fac in el . Unei colege ii explodase vasul ,de avea numai fasole pe pereti Asta m-a facut sa nu ma ating de el atata vreme....

gaby_duceag 1

31.05.2010, 16:51

Ina, eu nu m-as atinge nici dupa 6 ))

Adinacarla 1

31.05.2010, 16:57

yam, yam ce foame mi s-a facut doar privind si citind aici...daca nu ploua asa urat afara mergeam repede la carefur sa iau file si sa fac si eu....sigur voi incerca si varianta asta...

Bucataria_lui_Tavi 1

31.05.2010, 16:58

Bun, bun Medi! 5 furci, mai ales ca sunt innebunit dupa peste (ceea ce deja stii .

ela 1

31.05.2010, 17:07

cu oala sub presiune cam asa am facut si eu,tare mi-a fost teama sa o folosesc,am tinut-o in dulap vreo doi ani si apoi i-am dat-o mamei care o tine tot in cutie eu mi-am luat alta si am folosit-o de vreo doua ori intr-un an

Ina 1

31.05.2010, 17:10

Gaby, am o prietena, careia-i datorez prima mancare ca oala minune; de cate ori mergeam la ea si-mi zicea ca a gatit in oala aia, ii ziceam ca eu inca o tin de bibelou....Si ma certa mereu, imi tot zicea ca vine ea si-mi gateste, ca sa vad ca nu se intampla nimic Dar si cand mi-am facut curaj.....acum o folosesc frecvent, mancarea iese ok, iar timpul de gatit se reduce considerabil

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 17:18

Multumesc,Ina!.....................

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 17:20

Ina, nici eu nu folosesc oala sub presiune....................de fapt nici nu mai am................mi-am cumparat atunci imediat dupa revolutie ,am facut de cateva ori in ea si am renuntat repede...............nici nu mai stiu ce am facut cu ea

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 17:21

Adinacarla, ma bucur ca iti place ,sa stii ca este si aspectuos si bun..............

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 17:21

Multumesc,Tavi!................la capitolul peste trebuie sa ne luam de mana

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 17:23

Asa este ina, este tare buna.................dar pana iti faci curaj

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu broccoli si sos de branza