Ela , am vazut ca folositi la greu acest vas.................am si eu unul dar il tin de bibelou, nu stiu ce am de nu il
muncesc
Aaaaaaaaaaaaaaa, mi-ai dat o idee grozava......astazi vreau sa fac mancare de cartofi cu marar..........gata , in el am sa fac...........te pup si multumesc.......mai convins.
Ela e inebunit sa mearga la pescuit..................dar daca il ai pe tatal tau amator de pescuit stii cum este nu trebuie sa iti mai spun eu........boala grea
pai si george a tot avut treaba in ultima vreme si a fost absent de la pescuit...............da daca ai sti ce ii sfariie picioarele...................microb
app. de vase...eu am tinut 3 ani jumatate vasul sub presiune, pana am avut curaj sa fac in el . Unei colege ii explodase vasul ,de avea numai fasole pe pereti Asta m-a facut sa nu ma ating de el atata vreme....
yam, yam ce foame mi s-a facut doar privind si citind aici...daca nu ploua asa urat afara mergeam repede la carefur sa iau file si sa fac si eu....sigur voi incerca si varianta asta...
cu oala sub presiune cam asa am facut si eu,tare mi-a fost teama sa o folosesc,am tinut-o in dulap vreo doi ani si apoi i-am dat-o mamei care o tine tot in cutie eu mi-am luat alta si am folosit-o de vreo doua ori intr-un an
Gaby, am o prietena, careia-i datorez prima mancare ca oala minune; de cate ori mergeam la ea si-mi zicea ca a gatit in oala aia, ii ziceam ca eu inca o tin de bibelou....Si ma certa mereu, imi tot zicea ca vine ea si-mi gateste, ca sa vad ca nu se intampla nimic Dar si cand mi-am facut curaj.....acum o folosesc frecvent, mancarea iese ok, iar timpul de gatit se reduce considerabil
Ina, nici eu nu folosesc oala sub presiune....................de fapt nici nu mai am................mi-am cumparat atunci imediat dupa revolutie ,am facut de cateva ori in ea si am renuntat repede...............nici nu mai stiu ce am facut cu ea