Samosa

de gamilici in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2010 | 11125 vizualizari

COMENTARII (3)

madi_marin 1

10.02.2010, 13:09

sunt foarte bune, eu le-am facut si cu pui si cu legume,doar ca aveau alta forma....

gamilici 1

02.03.2010, 16:03

trebuie sa fie grozav cu pui si cu legume

FlyingRoo 1

22.04.2010, 01:05

Aceasta e o varianta occidentalizata, cu foile de placinta. In mod traditional se pac cu chapatti (faina, apa, unt clarifiat si sare). Se pot si coace in cuptor, mai sanatoase. Cele umplute cu cartof (nornali sau dulci) si praf de curry sunt superbe.

Modul acesta de impaturire este cel preferat si pentru spanakopita.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor pe pat de mamaliguta