Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Dec 2013 | 3207 vizualizari
MotanLaOale 1
bune bune
diaconta 1
astea's interesante
simona72 1
valeea muica...n-am mancat, dar as rade o farfurie!!
valeeeu*
Bunica 1
Clemeeee,ce sarmalute bune ai facut!
Dya Daniela Andrei 1
Vaiiii! Nu ma mai mancat cred ca de 1 an de zile sarmalute!
Merisor 1
Deci i-ai venit de hac gascanului
Dea_Dea 1
Saracu gansac , trebuie sa fi ebune
Constelatialeu 1
Multumesc dragilor !
Panacris 1
Dar parcă nu vă plăcea carnea de gânsac Sau așa tocată, i-ai păcălit
Aaaa, era să uit!!! Mi se pare cea mai tare prezentare, cu materia primă în viață )
Cris,pai ce trebuie sa stie ei ce mananca...
Krystyan Trendy 1
wow! ce bunatate !
Cleme, mai fac și eu din astea dar mă prind repede, că nu știu să mint
Cris,le spun..ideea este ca era cam batran gascanul si carnea cam tare,as aca tocata merge....
Alina26 1
.-bd bun!!!!
deyutzky 1
i-ai venit de hac? ))
Aurelia 07_07 1
Foarte bune sarmalute
Lau 1
Rocsi 1
Bune sarmalutele Bine ca mai am cateva de post in frigider ca altfel te puneam sa trimiti pachet
Cris2711 1
Senzational arata
_Alina_ 1
Pfui! Ce bunaciuni!
nadea68 1
mihaelar63 1
Bune-bune !!! Eu nu l-as alerga pe gascan , sunt mai comoda . i-as da putina paine inmuiata in tuica
Lia_ 1
asta este o mare specialitate! sa te uiti la Brandusa ca retin un preparat din piept de rata fabulos dar cred ca deja pieptul e in sarmale
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:07
ieri la 10:46
pe 26.11 la 15:27
pe 26.11 la 09:33
pe 25.11 la 10:37
10 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!