Savarine( by Nadina73)

de adasev12 in Dulciuri, 5 Aug 2011 | 6032 vizualizari

COMENTARII (38)

gaby_duceag 1

05.08.2011, 14:53

Hmm, eu cred ca nu le-ai copt suficient.
http://gabyd2.blogspot.com/2010/10/savarine.html
uite ultimele testate de mine. De ce 20 minute? Eu niciodata nu gatesc cu ceas langa mine, verific produsul si opresc cand sunt multumita de aspect.
Mie reteta asta cu drojdie mi se pare originala, exact ca in cofetarii .
De la aluatul simplu.chiar nu ai ce sa ceri.
Nu are unt, ou numai unul, din restul ingredientelor e clar ca..ceva asemanator unei paini iese...
Tocmai romul ala...si-a spus cuvantul in cazul tau.

Dar eu as manca una si asa
Lasa ca ies perfect a doua oara.

Lau 1

05.08.2011, 15:05

eu tot vreau una

divainbucatarie 1

05.08.2011, 15:06

adasev12 1

05.08.2011, 15:09

gabitzu...multumesc mult de sugestii...si eu am papat doua...sa stii ca nici eu nu prea gatesc cu ceas...dar deasupra deja erau rumenite bine, si nu vroiam sa le ard...o sa mai caut reytete...ma uit si pe ce mi-ai trimis tu...data viitoare cu siguranta or fi mai bune...nu perfecte, dar ceva mai bune.pup

adasev12 1

05.08.2011, 15:10

sufletista, te servesc

adasev12 1

05.08.2011, 15:10

diva...

La Ancuta 1

05.08.2011, 15:11

Ti-au iesit foarte frumoase. Eu nu prea iubesc savarinele pentru ca nu-mi plac prajiturile insiropate

DIANA B 1

05.08.2011, 15:23

.................. important este c-ai avut curaj sa experimentezi , pe parcurs , capeti si experienta daca nu place savarina cuiva , da mie , ca eu infulec tot , tot , tot

PS Iata un motiv de-a reveni in tara ta , unde gasesti de toateeeeeeee , aia-i tara , sa nu gasesti esenta de rom ?!?

gaby_gabytza 1

05.08.2011, 15:44

excelente

adasev12 1

05.08.2011, 15:44

anca, multumesc

adasev12 1

05.08.2011, 15:46

onesta...ai dreptate, intr-un fel...sa stii ca am cautat in mai multe supermarketuri...si n-am gasit...si multe alte lucruri nu gasesc...asta e...cand am venit am fost socata sa vad ca nu se foloseste aici radacina de la patrunjel..si acasa puneam mereu la orice supica/ciorba..astia nu folosesc decat partea verde...si ar mai fi multe, da da-i in plata.... ...

adasev12 1

05.08.2011, 15:47

antici_gabitza...

alinutzika 1

05.08.2011, 15:56

ei, nu te descuraja...mai incearca si alte variante ale retetei..poate, poate...

MotanLaOale 1

05.08.2011, 16:54

bune bune

jolygina 1

05.08.2011, 17:40

MIUTA 1

05.08.2011, 17:51

Preferatele mele si eu vreau

Cris2711 1

05.08.2011, 17:52

minunate,delicioase

Rocsi 1

05.08.2011, 18:09

ti-au iesit asa dragalase si sigur bune bune

mirela0911 1

05.08.2011, 20:04

Adina, si eu reteta Nadinei am folosit-o pentru prima oara si am fost foarte multumita de rezultat, drept urmare am repetat-o de vreo trei ori, dar acum chiar demult nu am mai facut asa ca o sa servesc de la tine

RuxyRux 1

05.08.2011, 20:07

Oricum arata grozav...si cred ca sunt delicioase...data viitoare sigur vor iesi pe gustul tau

adry88 1

05.08.2011, 20:15

place

ionela2682 1

05.08.2011, 20:48

Eu nu pot sa-mi dau cu parere pentru ca nu am facut reteta cu drojdie inca ,am facut-o in schimb pe cea cu pesmet si am fost foarte multumita...nici eu nu stau cu ochii pe ceas cand coc ceva..daca trece testul scobitorii e ok..chiar daca am depasit cu mult timpul precizat!!!!Important este ca s-au evaporat..nu???

adasev12 1

05.08.2011, 22:58

alinutzika, as ao s afac
motan, jolygina...multumesc

adasev12 1

05.08.2011, 22:58

miuta, serveste
criss...

adasev12 1

05.08.2011, 22:59

rocsi...de aluat nu-s deloc incantata...are gust d e paine...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si capsune