Snitel de porc in crusta de cartofi

de mihaelar63 in Porc, 25 Ian 2016 | 11998 vizualizari

COMENTARII (41)

mihaelar63 1

25.01.2016, 15:55

Merisor cred ca baietii tai ar servi asa ceva

mihaelar63 1

25.01.2016, 16:19

Camelia mi-a placut atat de mult incat voi repeta experienta

-Licurici- 1

25.01.2016, 16:51

Nici eu n-am facut, dar pare farte bun!

Constelatialeu 1

25.01.2016, 17:01

Interesant !

MotanLaOale 1

25.01.2016, 18:31

bun bun

delia64 1

25.01.2016, 19:07

Inventatoare mica care esti !!! buni tre sa fi fost !!!

Catalina L 1

25.01.2016, 20:26

original

Rocsi 1

25.01.2016, 20:29

Sunt tare bune, am facut si eu o data, dar de pui!

RuxyRux 1

25.01.2016, 22:21

Gatesti minunat!

mirela0911 1

26.01.2016, 15:02

Buna idee cu crusta!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:52

dantes 1

12.02.2016, 06:32

Bune!

anutz 1

13.02.2016, 15:18

Și cașcavalul când se pune???

mihaelar63 1

13.02.2016, 17:45

Buna intrebare Anutz . Cascavalul se pune in amestecul de cartofi razuiti, oua , sare ,piper, faina si salvie . In modul de preparare se pare ca am omis , in imagini se vede

aia 1

07.03.2016, 18:17

"Timpul de coacere difera de la cuptor la cuptor" si in special in functie de temperatura...Ca sa fie gata in 30 de minute la ce temperatura le-ati pus ca ale mele stau de o ora la 150 si degeaba...

mihaelar63 1

07.03.2016, 20:19

Am un aragaz foarte vechi . Coacerea nu mai merge decat pe temperatura maxima 250 grade . 150 imi pare destul de putin . Eu zic ca in jur de 220 ar fi bine . Dupa ce-mi voi cumpara un cuptor performant voi fi mai exacta . ,, Aia'' sper ca-ti va fi pe plac ce ai preparat . Va doresc pofta buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne la garnita