Somon umplut cu crema de branza

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 7502 vizualizari

COMENTARII (24)

epurasha2bb 1

28.07.2010, 16:05

nu pot decat sa dau 5 furculite si sa salivez intruna!

silvi0ara 1

28.07.2010, 16:08

Minunat.Ce mai conteaza daca cutitul nu este foarte ascutit.

Ina 1

28.07.2010, 17:17

sa puna sefu' un ascutitor de cutite la camara

Bucataras Medi 1

28.07.2010, 18:32

Sylvia, excelent......................

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Roberta ma bucur ca iti place

Sylvia 1

28.07.2010, 19:04

Silvioara multumesc de laude si indulgenta

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Ina chiar asa lasa ca am vazut in ceva oferta la magazin si imi iau saptamana viitoare , ce sa fac daca nu am barbat care sa imi ascuteasca cutitele

Sylvia 1

28.07.2010, 19:05

Medi multumesc ar merge un pahar de champanie ca in poza ta langa

nadina73 1

28.07.2010, 19:24

am facut si eu terina de somon,e grozav de bun super 5 furcu

yafa 1

28.07.2010, 19:34

Foarte fain Silvia, ai incercat si reteta cu frisca citronata?

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Nadina am vazut-o si la tine , ai facut o compozitie mai complicata, ti-am laudat-o eu fac cu iaurt gras stors si verdeturi .

Sylvia 1

28.07.2010, 19:38

Yafa nuuuu am incercat ce zici tu acolo ? Te rog mai multe detalii

ela 1

28.07.2010, 20:37

yafa 1

28.07.2010, 20:41

Pe aceeasi baza, faci o frisca sarata in care pui coaja de lamaie fin rasa, un firicel de zeama si bucatele taiate de somon. Poti daca vrei sa fie mai aspectoasa si un pic de gelatina. Umpli butoaise individuale de somon si dai la rece. La iesirea din frigo decorezi cu un pic de frisca ramasa si marar

Corinuta 1

28.07.2010, 21:37

5 furcu!

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Yafa multumesc de reteta suna tare bine si eu fac o spuma de branza cu frisca sarata si iaurt chiar o sa pun reteta . O sa testez cu prima ocazie reteta ta, ca imi place mult combinatia de arome .

Sylvia 1

28.07.2010, 22:05

Corina merci

Teo 1

28.07.2010, 22:40

dupa atatea pareri, chiar maine as incerca; imi place !

gaby_duceag 1

28.07.2010, 22:43

SI EU, CAM TARZIU DA' UITE-MA

ela 1

28.07.2010, 22:45

a aparut si ce a mai ramas din Gaby....

Ioana 1

29.07.2010, 00:24

Un aperitiv delicios ! Cred ca pot sa-l incerc si eu

ela 1

29.07.2010, 00:25

ela 1

29.07.2010, 00:31

Ioana ai scris altceva mai devreme

ionix 1

29.07.2010, 10:06

pe gustul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]