Sos de creveti cu sofran

de Sylvia in Fructe de mare, 20 Feb 2015 | 5799 vizualizari

COMENTARII (23)

Ela68 1

20.02.2015, 11:25

nu e deloc simplu , cred ca e tare gustos

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:34

Aici nu-i de mine...

simona72 1

20.02.2015, 11:36

Cred ca e minunat ce ai facut tu acolo!

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Ela nu pot spune ca e extrem de simplu dar se face, dupa cateva repetari pare chiar simplu

Sylvia 1

20.02.2015, 11:38

Cleme pun pariu ca daca ti-as face un file de peste in aburi cu sos din asta te-ai linge pe degete

simona72 1

20.02.2015, 11:41

Eu m-as incumeta sa incerc daca as avea ingredientele

Constelatialeu 1

20.02.2015, 11:44

Zic sa nu pui pariu,ma lasi doar sa gust si te uiti la fata mea...

simona72 1

20.02.2015, 11:44

Eu vreau doamna Cleme nu gusta fitze deastea)

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

si eu folosesc cojile si capurile de la creveti pentur a face supa de creveti..e foarte buna si aromata

cristeena20 1

20.02.2015, 11:45

Foarte bun sosul

Sylvia 1

20.02.2015, 11:50

Cristeena , exact si supa de creveti fac mai ales cand fac supa chinezeasca

Sylvia 1

20.02.2015, 11:55

La Cleme ii tavalim niste costite caramelizate in sosul asta ) sa le stricam gustul

Ela68 1

20.02.2015, 12:10

cred ca motivul pentru care nu m-am facut "bucatareasa" este acela ca nu stiu sa prepar tot ce tine de vietatile marine ( crabi, raci, calamari, sepie, etc ), inafara de peste nu stiu sa fac nimic . Dar nici nu ma omor dupa ele !

Constelatialeu 1

20.02.2015, 12:32

Ce va place sa va amuzati pe suferinta mea...

diaconta 1

20.02.2015, 13:18

Cleme,hai ca te sustin eu )))
Asa cum zice si Ela,nu as putea fi bucatar atata vreme cat nu suport nici mirosul de peste,d-apoi sa si mananc.
M-am amuzat cand am gatit o reteta de peste si ea a fost adaugata la favorite de un bucataras.
recunosc ca arata bine,dar nu am putut sa mananc

Bunica 1

20.02.2015, 13:22

Bine venită reteta!

cristeena20 1

20.02.2015, 13:41

oh, Ela, aceste vietati de mare sunt cel mai simplu de gatit si mai rapid. Nu-o asa Sylvia? Eu am invatat aici sa mananc si sa gatesc fructele de mare si restul...desi din pacate sunt destul de scumpe. Dar din cand in cand merita . Secretul cred ca e sa le folosesti cat mai proaspete posibil si de buna claitate. Gatite simplu si bine.

cristeena20 1

20.02.2015, 13:42

Fetelor, niciodata nu spuneti niciodata. Ca subsemnata tot asa vorbea- vaii..eu nu o sa pun gura niciodata pe as aceva ( crevetii, caracatita, melcii, etc) si cand colo...mmmmm..am pierdut ani din viata.

Bya Ralu 1

20.02.2015, 15:35

hmmmm cred ca e excelent

Ksenya 1

20.02.2015, 15:43

Perfect!

Andra_Constantinescu 1

20.02.2015, 17:50

MotanLaOale 1

20.02.2015, 20:12

bun bun

Panacris 1

23.02.2015, 18:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Avocado cu salata de cruditati si creveti