Stelute cu gem

de susu in Dulciuri, 24 Mar 2010 | 3613 vizualizari

COMENTARII (6)

silvi0ara 1

24.03.2010, 10:37

Cred ca sunt tare aromate.

Bucataria_Portocalie 1

24.03.2010, 11:56

Ce bine arata fursecurile!
Am si eu o intrebare, portocala coapta nu este amara? am incercat si eu intr-un cheesecake sa pun bucati de portocale si erau amare rau la gust. De atunci nu am mai avut curaj sa pun portocale in prajituri (folosesc doar sucul)

nadina73 1

24.03.2010, 13:08

ce bine arat super,felicitari

susu 1

24.03.2010, 13:40

Aceste fursecuri au iesit foarte bune si deloc amare insa ai dreptate in legatura cu portocalele. Aici am folosit coaja de portocale in aluat si nu se simte iar gemul se amesteca cu sucul care este dulceag. Printre retetele mele am si o prajitura cu portocale la care eu am adaugat in plus coaja de portocala fata de cat era in reteta pentru mai multa aroma. A iesit intradevar putin amaruie dar extraordinar de buna. Daca nu ti-au placut inseamna ca nu sunt pe gustul tau si mai bine nu folosesti insa sunt multe checuri si prajiturele cu fructe confiate, coaja de portocala chiar bucati mai mari fata de coaja rasa care nu se simte asa mult. Mie una imi place conbinatia de dulce cu amar si sunt multe retete chinezesti in care se foloseste dulce- amar -sarat si ies delicioase. Depinde foarte mult de gust.

ionix 1

24.03.2010, 18:55

o sa fac si eu... la favorite

Rocsi 1

25.03.2010, 19:36

ce frumoase...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu capsuni