Stir fry de pui cu sos Hoisin

de Brindusa in Pui, 16 Apr 2010 | 8183 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

16.04.2010, 23:49

Fara garnitura de orez nu se poate? E foarte bun si usor de pregatit !

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:33

danym 1

14.09.2010, 09:37

La Dragonul Rosu 1 , la etaj este un magazin cu produse chinezesti, unde gasesti tot ce vrei la preturi bune.

danym 1

14.09.2010, 09:40

Daca-mi permiti un sfat, niciodata la retetele chinezesti sau orientale in general nu folosesti ulei de masline. Poti folosi fara probleme uleiul de floarea soarelui. Uleiul de susan este in special pentru aroma, nu se foloseste la prajit .

Brindusa 1

11.10.2010, 19:05

Nu ma deranjeaza sfaturile, danym. Dar unde ai vazut ca folosesc ulei de masline? Eu am scris de porumb.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]