Sturion cu mujdei de usturoi

de Ina in Peste, 15 Apr 2010 | 46035 vizualizari

COMENTARII (21)

Brindusa 1

15.04.2010, 20:57

O, da buna cega. Mai ales prajita. (dar fara delikat!) Cat despre curatat pestele, la mine il curata barbatamiu, ca altfel nu papa peste.

Miha 1

15.04.2010, 21:21

ihhhh...mucus zici?

mihaelar63 1

15.04.2010, 21:44

Ina spala in apa cu otet, la pastrav asa se face ,vei avea surpriza ca pestele sa ramana mai ,, sec'' ,.

Ina 1

15.04.2010, 21:49

mihaelar63, nu am incercat asa. Brandusa, deobicei pun condiment special pentru peste, dar mai pun si delikat

rivka 1

15.04.2010, 22:21

mucus sau nu cred ca e extraordinar de bun mie imi lasa gura apa
mai bine merg sa ma culc decat sa bantui pe aici, ina tu la ora asta postezi asa bunatati, nu ti-e mila de noi

Ina 1

16.04.2010, 07:56

La ora aia faceam supa de rosii, dar nu era gata . Sturionul cred ca de ziua mea-l facusem, cand nici nu visam sa ajung aici,la voi; mie-mi placea cum arata....si cum aparatul foto mi-e permanent la indemana....

Ina 1

16.04.2010, 08:03

Ups! Acum vad ca am avansat, sunt junior!

Bucataras 1

16.04.2010, 08:19

vero_closca 1

16.04.2010, 09:44

bun...bun de tot!

Ina 1

16.04.2010, 09:45

si-o ...

Sylvia 1

16.04.2010, 09:57

Ce preparat excelent

nadina73 1

16.04.2010, 10:38

excelenta prezenatre 5 furculite

madi_marin 1

16.04.2010, 13:22

n-am avut ocazia sa gust niciodata asa peste....

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 21:45

O bunatate sturionul 5 furculite de la mine.

Ina 1

21.04.2010, 19:43

Ina 1

21.04.2010, 19:44

Multumesc tuturor pentru aprecieri!

sasha62 1

10.10.2013, 10:55

F.B. Ceguta! Incercati-o dar nu fripta ci fiarta pe aburi de vin cu otet balsamic, apoi o piperati srati si serviti tot cu mujdei si mamaliguta la care ati adaugat inante de a se ingrosa branza de burduf!!!

Panacris 1

26.11.2014, 22:04

Bey, m-ai băgat în ceață În titlu e sturion, la ingrediente apare păstrugă sau cegă Până la urmă ce fel de pește ai folosit, sau e același pește denumit altfel în funcție de regiune??? Oricum arată bine, iar de gustos cred, nici nu se pune problema

Ina 1

26.11.2014, 22:49

Pai si cega si pastruga sunt tot sturioni La fel ca si nisetrul, care tot sturion este . Si morunul .

Ina 1

26.11.2014, 22:50

Sturionii sunt o familie de pesti care nu au oase si au icre negre

Bya Ralu 1

26.11.2014, 23:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lin la gratar