este unul din preparatele mele preferate si il fac des dar scuze ca iti spun dar trebuie sa stea la cuptor 40 de minute cel putin la asa cantitate ca si mijlocul trebuie sa se ridice la fel ca si marginile te-as ruga sa nu te superi ca am facut aceasta precizare el asa arata bine ca e rumenit si trebuie la cuptor la o temperatura potrivita ca sa se faca bine in interior si sa nu se rumeneasca prea repede deasupra felicitari pt incercare as vrea sa-l incerci cum am zis eu si observi diferenta
Gaby, am modificat acum, scuze de omisiune, se pune dupa ce pui galbenusurile.
Mamaiaelena, cum sa ma supar ?! Mi s-a ridicat si la mijloc dar a inceput sa se lase pana l-am tras in poza. L-am tinut la cuptor oricum cu 5 minute mai mult decat in reteta originala. Cred ca difera si in functie de cuptor, pe gaz ori elecrtic si de cat de bine e setata temperatura, de umplutura.
Cu prima ocazie voi incerca si cum spui tu, temperatura nitel mai scazuta si timp mai indelungat de coacere. Oricum, fiecare isi cunoaste cuptorul si, la o adica te prinzi ca mai trebuie lasat . Merci si sunt deschisa oricand sugestiilor!