Supa cu taietei

de luminita20_2006 in Supe, 15 Sep 2010 | 4085 vizualizari

COMENTARII (6)

Corinuta 1

15.09.2010, 23:11

Am venit!

mamaieelena 1

04.10.2010, 10:58

Arata relativ bine supa ta cu taietei,dar daca ai scris ingredientele de la taietei de ce ?draga mea nu ai scris si cum se pregatesc? oare ca iti ia prea mult timp si nu te mai incadrezi in cele /sub 30 de minute?.Succes in continuare

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:22

Draga mea mamaelena, mi-a scapat, imi cer scuze, am sa modific reteta, bine ca ai vazut, Taietei se fac relativ foarte repede,~3min imi iau

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:27

ps. preparare taiteie pune intr-un vas fainaiar pemijloc se sparga un ou se amesteca un ou cu faina si sare astfel incat sa iasa un aluat umed dar nu lipicios, daca e lipicios se mai pune un pic de faina. Se intinde o foai subtire cu sucitorul se lasa un pic sa se usuce, apoi se taie fasii de 3 cm fiecare se suprapun si se taie fasii pai.

heera 1

26.07.2013, 08:57

arata foarte bine si poate pentru ca una din preferatele mele.bafta multa in continuare.te pup

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:00

foarte buna supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de pui cu pastai de mazare