Supa nemteasca

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9892 vizualizari

COMENTARII (9)

Michelle 1

02.12.2009, 10:14

liana_geicu 1

02.12.2009, 12:54

interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...

pana_luminita 1

03.12.2009, 09:14

asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:

liana_geicu 1

03.12.2009, 10:23

am inteles, eram curioasa!

pana_luminita 1

03.12.2009, 15:34

Bucataras Dragos 1

12.12.2009, 19:51

super! am sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]